Älskar att skriva

publicerat i Om mig;
Är det något som jag gillar så är det att skriva. Kanske inte alltid på bloggen men så fort tillfälle finns så knapprar det på tangenterna.
Jag har redan en bok i huvudet och nästa på kö. Så det ska bli så kul att sammanställa ihop mina tankar och skrivandet i en liten men personlig samling.
Det är många tankar som ständigt snurar runt i mitt huvud....du skulle bara ana hur hjärnan arbetar. Det är liksom en enda stor Ullared i mitt huvud. Massa tankar som springer fram och tillbaka. Men jag trivs att det är rörelse i mitt huvud. Skulle må betydligt sämre om det var semester i hjärnan.
Så varför inte utnyttja mitt kall och skriva lite.
Det som intresserar mig på sista tiden är människor. Människor från olika delar av vårt jordklot. Hur vi lyckats bli så olika men ändå så lika. Det är ganska fashinerande när man börjar kika igen personer i sin närhet....både i familjen, jobbet, vänner etc. Så otroligt rolig att bara studera och förundra sig om hur olika vi ändå är.
Sist men inte minst i dagens inlägg.....älskade Doris....så mysig kisse. Som så gärna vill "hångla" och suga läpp men hon har blivit så stor nu, 4 år gammal. Ibland när hon kommer upp på täcket för att prova suga på läppen så är det som ett barn som slutat med tutten men måste prova om den är god fortarande. Precis så är hon...prov suga på läppen.