Skönt med helg

publicerat i Om mig;
Fattar inte att helgen går så fort. Nyss var det fredag och vi var ut och åt på Bistro jag och mina kids. Så mysigt, trevligt och mycket gott. 😋
I lördags passade jag på att fixa mina naglar och ögonfransar. Måste ju vara fin när jag träffar mina damer på boendet. (null)
Blev gammalrosa med blommor och en med Gucci. July gillar att göra Gucci naglar. 😉
Tömde vinden på garaget i Persön för en sväng på soptippen i Råneå i morgon måndag. Nu är det inte så mycket kvar i Persön...något köksbord, stolar och någon kartong
Idag söndag har jag än en gång fått njuta av att få vara med mina kids. Fikat, åkt och ätit lunch. Låtit hundarna springa omkring fritt ute på gården. Kan inte bli bättre.
Hunnit kratta gården....och wow så mycket löv de få träden vi har på gården kan ge. Fattar liksom inte mängden. Men det blir fint.
Nu väntar jag på att få beställa mitt stora växthus. Pratat med en som kommer och bygger ett på 20 m2. Får bli en liten början så vi kan leva självhushåll.
BB börjar bli bättre även om oron hos mig finns där hela tiden. Hjärtstoppet har gjort honom otroligt trött och orkeslös. 
Men jag är glad och lycklig över att bo på gården! (null)
❤️Trevlig söndag!❤️