Lördag och vi kan bocka av april

publicerat i Livet på gården, Om mig;
Så var det lördag igen....och veckorna bara springer iväg. Men tiden går ju fort när man har roligt. 
Vi kan också bocka av årets fjärde månad redan, även om det är morgondagen kvar. Men oj så fort det gått, 4/12 delar av året redan. Och vintern biter sig kvar.
Jag fullkomligt längtar till lite sommar och odlingarna. Har sått rätt mycket redan och mer blir det också. Är lite av en fröfetisch och köper fröer oavbrutet. Så majsen börjar bli rätt stora och även chilin och paprikan. De ska ner i större krukor i helgen.
Material för lösdriftstallet är inhandlat och en del stolpar är på plats redan. Vi har dock inte enats om vilket håll öppningen borde vara åt?! Lite olika uppfattningar om den mest lämpliga lösningen. Men skönt till försommaren att djuren kan gå ute lite längre. Och lite mindre jobb för mig också.
På jobbet är vi inne i bokslut och deklarationernas tid....och fortfarande rätt kul.
Idag ska jag försöka ta det lugnt och vila mig lite. Varit några jobbiga veckor i och med att jag varit lite krasslig. Så kroppen behöver lite vila fortfarande.
Jänta vaknade som vanligt tidigt och ville ut till ekorren Hugo. Så nu är vi pinkade och färdiglekta och både Jänts och Maja har åter krupit ner i sängen för en liten sovmorgon. (null)
(null)
Själv har jag legat kvar i sängen och sett en film. Feed hette den och rätt knepig film om ett gäng ungdomar som ville Glampa.
Nu väntas dock morgonsysslor så djuren får lite mat och mjölkningen.
Ha en underbar lördag!❤️