Usch så trött jag är

publicerat i Om mig;
Det går verkligen inte att beskriva min trötthet....är som en zombi just nu. I fredags kom jag hem från jobbet och somnade direkt efter att ha matat djuren. Typ vid 19:30 tryckte jag igång tvn och därefter somnade jag direkt. Sov hela natten och vaknade upp på morgonkvisten för att rasta hundarna och mata övriga djuren för att sedan gå i säng igen. Och vaknade....11:30. Så olikt mig att sova så många timmar då jag inte har ett stort sömnbehov. Och trots den långa sömnen var jag så otroligt trött att jag helst bara hade velat gå och lägga mig igen.
Som att fjädern i min motor gått sönder. Huvudet snurrar runt som om jag inte var närvarande i mitt egna liv. Lite i slowmotion. Nästan som om jag vore lite onykter. Kanske bara en billig fylla, om jag tillåter mig att vara lite skämtsam.
Efter lördagens sömn så tänkte jag att nu borde jag ju bli pigg. Men i säng på lördagskvällen innan 20:00 och vaknade söndag morgon kl 10 för att rasta hundar och mata djuren. Men huvudet var inte med mig även på söndag heller. Allt gick i slowmotion även denna dag. Som att det inte riktigt funkar kroppsligt. 
Somnade strax efter 20:00 även på söndagskväll för att bli väckt 06 på måndag morgon.
Kan inte riktigt förstå denna trötthet. Är som om den aldrig går bort. Känner mig så sjukligt trött.
Men även om jag är trött måste vår vardag fungera. Varje dag ska djuren ha sin mat...fåren, getterna, hönsen, hästen, åsnan, korna och nu även de små rådjuren. Men jag kämpar på....och kämpar på. Så tur att jag är rätt envis av mig.
Tänk om någon kunde vrida upp min fjäder igen och jag fick min energi tillbaka.
Nu är dagen snart slut och jag längtar efter min kudde och lite sömn.