Så fort tiden går

publicerat i Livet på gården, Om mig, Utskjutet;
När man var liten så gick tiden sakta. Varje dag, varje vecka, varje månad och varje år smög fram i sakta takt. Allt medan de äldre sa "tiden går fortare när man är äldre". Och nu när man blivit äldre så kan man bara hålla med. Tiden går mycket snabbare nu för tiden.😊
Det har nu gått över två månader sedan jag bröt fotleden och jag har jobbat en dryg vecka redan. Gipset är borta sedan mitten av mars men smärtan är kvar. (null)
Fotleden och benet är svullet så fort man rört sig. Försökt hinna ikapp allt jag borde ha gjort de veckor jag varit sjukskriven. Ska röntga om fotleden och ett återbesök på ortopeden i slutet av veckan då fotleden inte går att böja fortfarande. 
På hemmafronten så har "familjen" utökats med ytterligare två lamm. Ett svart och ett vitt lamm kom till världen i helgen. (null)
Även 5 små kycklingar har flyttat hem på gården. (null)
Sådden av tomater, chili och blommor har påbörjats. Ca 125 chiliplantor i 25 sorter, 20 sorters tomater och div blandade blommor. Och fler ska det bli. Längtar till den riktiga våren och tiden i växthuset och trädgården. I år ska det blomma rejält på gården.🌷🌻