Söndag 20 november

publicerat i Om mig;
Så har nästan en månad gått sedan sist jag la något i bloggen. Fattar inte hur fort tiden går.
Men äntligen är ligghallen uppe och korna flyttat in. Tyvärr fel frontbågar så portarna får vänta tills de tja anlänt. Känns som vi snart kan ta vinter och påbörja renoveringen av vårt brandskadade hus. Ska bli kul att börja...har otroligt många planer och inspirationen är det inget fel på. Men djuren får gå först.🥰
Vår nya ko Katja som vi nog döper om till Molly har anlänt till gården och till de övriga korna, Bella och Jasmine.  (null)
Hon är inte stor, 1 meter i mankhöjd. Är av rasen Dexter som är världens minsta mjölkkoras. Dräktig som de övriga i ligghallen. Så kul det blir när vi får kalvar.  (null)

(null)
Kvar att flytta hem är Mamma Mu, en Rödkulla som kommer från Uppsala.
Sista veckan har jag varit ledig och jobbat på gården. Åsnan. Nicolaj har fått flytta ut till stallet. Och visst möttes jag av lätt motstånd när jag skulle få ut honom från sin hage där han bodde med "sina" getter. Tjurig som en åsna heter det. Men skam den som ger sig. Väl ute ur hagen fick vi in honom i stallet också. Idag har jag varit på en promenad med honom. Hästen Tone har gnäggat åt oss hela dagen. Tror de kommer att trivas bra ihop.
På jobbet är det rätt stor personalomsättning just nu. Känns lite trist. Men jag har ju mina kunder och de är ju kvar. Har just avslutat mitt 12:e bokslut och 11 budgetar. Nu nalkas ytterligare 12 bokslut med start i januari.
Men nu är det snart dags för julen och julpyntet. Blir så mysigt när man får sätta upp allt pynt. Varmt och ombonat.
Så tack veckan och vi får välkomna ytterligare en ny vecka i morgon.