Infektionsvärdet stiget

publicerat i Om mig;
Trist besked vid dagens rond. 😥 Infektionsvärdet hade stigit med det dubbla och han hade kallsvettas under natten med muskelvärk i ryggen. 
Kan det aldrig få ta slut....jag lider med att han får ligga vecka ut och vecka in på sjukhuset. Har tappat räkningen på antal dagar, så jag var tvungen att räkna ner och det blir idag 37 dagar på sjukhuset. Tungt att inte orka så mycket på dagarna. Han själv vill ha ett snabbt slut om det ändå inte ska gå vägen....usch så jobbigt att tänka så. Stackars min älskling...klart du ska komma hem. 
Själv har man häcken upp med allt som måste göras med djuren och gården. Ska ändå bli skönt med helg då man plötsligt har 12 timmar att sprida ut för arbete.
Ska fortsätta på min to do lista med nya hagar till fåren och baggarna. Tror kossorna också får en ny hage och kanske Tone och Nicolaj också. 🙂
Växthuset är bara ett par timmars arbete och trimmer i trädgården på nedersida. Dra upp morötterna och tärna dessa för soppor.
Bör ju också börja tömma ligghallarna i helgen. Ska nog gå bra nu när jag laddat batteriet på lilla traktorn. Behöver bara byta till skopa och ta bort hövändarn som sitter på. Men det får nog bli skapligt med arbete. Har varit en tung vecka så jag behöver lite återhämtning också.
Men jag önskar alla en trevlig helg! 💕