Januari 2023...du sprang verkligen iväg

publicerat i Livet på gården, Om mig;
Jag kan bara konstatera att livet går bara fortare och fortare. Kan konstatera att 1/12 av året redan gått och det känns som det bara var ett par dagar.
Så vad hann jag egentligen i januari?
När jag tänker tillbaka så blev det rätt mycket ändå😊
På arbetslivet så har jag sagt upp mig och skrivit på nytt arbete. Inget fel på där jag är mer än att det är för många kvällar som tas i anspråk och då vi har djur så funkar det inte. Det nya jobbet blir endast dagtid och det känns rätt skönt. Nu sitter man och skolar in de nya, som kommit som ersättare. Blev tre personer i och med att ytterligare personer lämnar företaget.
På gården händer det rätt mycket där också. Vi håller på att justera byggnader till alla djuren. Så ett par kvällar har jag varit i hönshuset och jobbat. Lite fönster är på plats, ventilationen också på plats, designat om sittpinnarna och gjort några extra pinnar. Kan dock konstatera att jag är rätt allergisk mot höns då jag går astmaanfall när jag är länge i utrymmet. 
Har också slaktat lite fler tuppar. Blir alltid jag som får göra det.
Hos fåren så har vi tagit upp för ventilationen då det blev lite fuktigt efter att vi satt täckskivorna. Vi har också fått ett litet lamm som döpt till Emil. (null)
Emil efter pappan Alfred.❤️ en busig lite krabat.
Åsnan Nicco bor hos Tone och han är helt underbar  (null)
Nyvaken i stallet....❤️
Övrigt på gården som hänt. 
Vi var iväg och kikade på virkesupplaget efter senaste avverkningen. (null)
(null)