Vilken midsommar

publicerat i Om mig;
Denna midsommar kommer man minnas i många år framöver. Det otroligt härliga vädret med strålande sol och värme, 25-30 grader varje dag.
Gården har dock haft litet arbetsläger i och med ledigheten. Men så kul ändå att få hinna lite extra saker.
  • Potatisen är i jorden.
  • Grönsakslandet är ordnat och blev otroligt stort.
  • Första vallen är slagen och vi beräknar hinna ta en extra skörd.
  • Gerda och lillen har flyttat ut till gethagen, även om hon nog hade velat kvar i fårhuset.
  • Fåren är ute i din hage. Bara Nutella som vägrar vara får och vill hellre vara med oss. (null)

  • Förberedning av loppisen som är 1-2 juli (fredag och lördag) Blir en hel del från bohaget som kom upp från Stockholm.
Hann till och med ett litet kalas i helgen. Så kul att besöka July och Erik. Lika gästvänligt som vanligt.❤️
Men otroligt skönt att få vara ledig ett par dagar. Och längtar redan till mer ledighet. Men snart så kommer den efterlängtade semestern.
Men midsommaren gav också ett visst vemod som jag försökte slå bort från mina tankar. För hur mycket jag än vill få bort tankarna så finns de där.
Midsommarlunchen med familjen var och alla är bjudna utom jag? För hur jag än tänker så gnager denna sak i mitt huvud. 😟. Man lägger ut familjebilder på den trevliga familjelunchen på sociala medier. Än en gång en käftsmäll på kinden och jag vänder den andra än en gång. 
Detta bråk som snart blivit 4 år gammalt...lika aktuellt som när det startade. Lika ont fortfarande och lika aggressivt verkar det vara fortfarande. Verkar aldrig ta slut. Och egentligen bryr jag mig inte...kan inte tvinga mig på folk. Vill de inte ha en dotter eller syster så är det deras alternativ.
Men hos mig så gråter mitt hjärta varje gång de har sina "familje tillställningar". Att jag då inte tillhör familjen. Är det svarta fåret som ska förskjutas bort. 😥
Njut av det fina vädret!☀️☀️☀️